Kesän siirtoikkuna ei avaudu Euroopassa vielä kuukauteen, mutta jo nyt on paljon siirtoja tekeillä ja juoruja velloo. Transfer Talk tuo sinulle kaikki viimeisimmät huhut, tulemiset, menemiset ja tietysti tehdyt kaupat!

Mundo Deportivon mukaan kolme uutta seuraa on liittynyt kilpailuun RB Leipzigin hyökkäävän keskikenttäpelaajan Dani Olmon hankkimisesta.

Liverpoolin, Manchester Cityn ja Bayern Munich naisten jalkapallopaidat kerrotaan olevan viimeisimmät tahot, jotka valmistelevat siirtoja 26-vuotiaasta pelaajasta, joka on edelleen Barcelonan toivelistalla. Hänen uskotaan jo aiemmin osoittaneen kiinnostusta Blaugranaan, mutta heidän taloudellisen tilanteensa vuoksi sopimus ei ole varma, elleivät he pysty siirtämään joitakin nykyisiä pelaajiaan eteenpäin.

Olmo allekirjoitti viime kesänä Bundesliigaseuran kanssa uuden, vuoteen 2027 ulottuvan sopimuksen, johon sisältyi 60 miljoonan euron vapautuslauseke, mutta Sky Deutschlandin mukaan lauseke on voimassa vain EM-kisojen loppuun asti, joten kiinnostuneilla seuroilla on heinäkuun puoliväliin asti aikaa tehdä siirto.

Olmo osallistui viime kaudella yhdeksään maaliin 21 liigaottelussa.

Bayern München saattaa haastaa Borussia Dortmundin kilpailussa VfB Stuttgartin hyökkääjästä Serhou Guirassysta, kertoo Sky Sports Deutschlandin Florian Plettenberg. Bundesliigaseuran kerrotaan olevan avoin tekemään siirtoa 28-vuotiaasta pelaajasta, mikäli se onnistuu saamaan Burnleyn managerin Vincent Kompanyn, joka saattaa aikoa pelata kahden hyökkääjän systeemiä. Guirassyn sopimuksessa oleva vapautuslauseke aktivoituu tänä kesänä, mikä antaa seuroille mahdollisuuden hankkia hänet 20 miljoonan euron suuruisella maksulla.

 

Real Madridin laitahyökkääjä Rodrygo ei aio lähteä Santiago Bernabeulta tänä kesänä, kertoo Fabrizio Romano. Huolimatta siitä, että aiemmin on yhdistetty mahdolliseen lähtöön seurasta, 23-vuotiaan sanotaan olevan ”erittäin tyytyväinen” seuran nykyiseen projektiin. Hän teki viime kaudella 50 esiintymistä kaikissa kilpailuissa Real Madrid jalkapallopaidat sekä allekirjoitti jatkosopimuksen, joka turvaa hänen tulevaisuutensa vuoteen 2028 asti.

Juventuksen keskikenttäpelaajasta Dean Huijsenista saattaa syntyä kisa Roman ja Halvat Borussia Dortmund lasten jalkapallopaidat välillä, kertoo Gazzetta dello Sport. 19-vuotias on tällä hetkellä ollut tällä kaudella lainalla Giallorossien riveissä, ja Bianconerien uskotaan olevan valmiita päästämään hänet pysyvästi pois, jos he saavat 30 miljoonan euron tarjouksen hänen nimikirjoituksestaan.

Leeds United on valmistautunut vastaanottamaan tarjouksia monipuolisesta keskikenttäpelaajasta Archie Graysta, kertoo Football Insider. 18-vuotias on ollut viime aikoina useiden Valioliigaseurojen sekä Bayern Münchenin kiinnostuksen kohteena, mutta heidän kerrotaan yrittävän taivutella hänet jäämään tekemällä hänestä ensi kauden projektinsa avaintekijän toiveissa saada nousu Valioliigaan.

Maalivahti Wojciech Szczesny haluaa pysyä Juventuksessa kahden seuran kiinnostuksesta huolimatta, kertoo Nicolo Schira. Bianconerien ja 34-vuotiaan edustajien välillä on viime aikoina käyty keskusteluja, sillä hän torjui hiljattain Serie A -seuran tarjouksen jatkaa hänen sopimustaan vuoteen 2026 asti.